Transportkasser & Aluminiumspaller

– Robuste transportkasser og paller med stor styrke og lav vekt.

Aluminiumskasser

Kasser i 1 mm godstykkelse av hard alu.legering med forsterkningsprofiler og falsede hjørner. Kassene har stablehjørner i aluminium, kraftige fjærbelastede håndtak og solide haspelåser tilpasset: hengelås, plombering eller sylinderlås. Kraftige hengsler og stropper i lokk.
26 forskjellige kasser lagerføres i store antall.

Peli™ Case utstyrskofferter av plast

Kofferter av plast som er ekstremt robuste, vanntette, støvtette og med livstidsgaranti. Stort lager og utvalg, også Peli-Hardigg™ og Peli Storm Case™. Vi leverer også alt av Peli™ lykter, alle modeller blir solgt via vårt lager. Les mer om Peli™ her.

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

MAX kofferter

Kofferter av god kvalitet med mange størrelser og varianter. Kan for mange være et rimeligere alternativ til Peli™ Case.

19’’ Rack Kasser

Vi leverer et bredt spekter av kasser til 19’’ rack system. Kasser av Aluminium, plast eller vannfast finer med og uten innvendig demping og til helt vann og støvtette løsninger.

Aluminiumspaller

Kraftige helsveisede paller av aluminium i 10 forskjellige standard størrelser og flere av disse lagerføres. Pallene leveres løst, festet under kassene og leveres med forskjellig ekstrautstyr som f.eks. antisklibelegg, dørkplategulv, D-fendere, pallekarmer av aluminium.

Spesialkasser og utstyr

Spesialkasser kan også leveres og lages etter mål i både aluminium, stål, finér eller plast. Dette er transportkasser av høy kvalitet og fin finish og hva vi kan levere her kan overlates til fantasien.

Innredning

Vi tilpasser og skjærer ut til utstyr/verktøy i kasser og benytter både manuell skjæring og CNC innredninger. Vi benytter flere typer skum-material, for eksempel LD skum, antistatisk skum og fawolam skum. Skumplater leveres i flere tykkelser, farger og kvaliteter. Ønsker du innvendige vegger, vugger o.l. ordner vi det også.

Vi leverer transportkasser av aluminium, Peli™ Case utstyrskofferter, MAX utstyrskofferter, aluminiumspaller, spesialkasser og innredninger i hele landet. Ta kontakt for priser.

Kontakt våre selgere

Espen Osmundsen
Salg stiger, stillas, transportkasser, flaggstenger, trapper og rekkverk
JONE HOPE LARSEN
Salg stiger, stillas, transportkasser, flaggstenger, trapper og rekkverk

For tilbud og gratis befaring. Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.