Om oss

– Vår historie

Espenes AS ble etablert i 1968 som et enkeltmannsforetak og ble AS i 1986.

Firma startet hjemme i garasjen før det ble åpnet butikklokaler og lager i Stasjonsveien på Kleppe i 1983.

I 1998 flyttet vi til Øksnevad, rett ved FV44, og ble der i hele 21 år.

I 2019 var det tid for ny vekst og vi flyttet til nyoppussede lokaler midt i Klepp sentrum ca. 20 km sør for Stavanger. Med det nærmest triplet vi våre lokaler med bl.a. butikk på nesten 1800 m2! Nyåpning var 27. august 2019.

Like før julen 2019 kjøpte vi Ryfylke Aluminium AS, og fra Januar 2020 deler vi lokaler i K. K. Kleppes veg 1 – vis-á-vis Jærhagen Kjøpesenter. Her finner du en av Norges største utstilling av stiger, stillas, transportkasser, arbeidsutstyr m.m.

Vi har spesialisert oss på adkomst- og rømnings produkter i aluminium, transportkasser i aluminium og plast både med og uten skuminnredning, flaggstenger i glassfiber og stål, og spesialprodukter i aluminium.

15. Mars 2023 solgte vi solskjermingsavdelingen vår til Scandic Markiser AS som skal fortsette med salg av solskjerming til privat- og bedriftsmarkedet under navnet Scandic Espenes AS. Espenes AS skal nå ha 100 % fokus og ekspertise på våre gjenværende produktgrupper som er adkomst- og rømnings produkter, transport- og oppbevaringskasser med og uten skuminnredning, aluminiumspaller, flaggstenger, og spesialprodukter i aluminium.

Med jærsk evne og vilje til fleksibilitet og service, gjør vi våre små og store kunder fornøyde år etter år.

Espenes AS har egne montører som utfører montering og service fagmessig.

Ta kontakt så kommer vi til deg, tar nødvendige mål, kommer med løsningsforslag og et uforpliktende tilbud. Du er også velkommen til å besøke vårt showrom i butikken.

Espenes AS
4.5
Based on 25 reviews
powered by Google
js_loader

Vi støtter