Peli™

– Robuste utstyrskasser og lykter med stor styrke.

Peli™ Case

Peli™ Case er laget for kravstore brukere som verdsetter høy kvalitet. Derfor er alle produktene i serien vanntette, støvtette, kulde-beskyttet, uknuselige og støtdempende. Illustrativt av den høye kvaliteten er at produktene brukes av politi, forsvarspersonell, fotografer, og andre personer som ofte transporterer utstyr av høy verdi. Det er ikke uten grunn av Peli™ Case gjentatte ganger har blitt omtalt som de mest pålitelige og solide koffertene på global skala!

Uansett hvilket produkt du går for, fra mikro-bokser, til små kofferter eller store kasser – inkludert standard-plukkskum, (kan også skaffes med spesial-innredning eller uten skum) – kan du stole på at den høyeste standarden alltid er møtt. Produktene er NATO-nummerert og har MIL-godkjenning og IATA sertifikat.

Alle Peli™ Case produktene er designet for å vare, og kommer derfor med livstidsgaranti.

Peli™ Air Case

Som den nyeste generasjonen av Peli™ Case, er Peli™ Air Case designet med innovasjon i tankene. Peli™ Air beholder den høye standarden og kvaliteten fra tidligere serier, men er 40 prosent lettere enn de eldre modellene. Flere produkter i serien kommer med standard-plukkskum, isolerte innervegger eller TrekPak skillevegger, men det er også mulig å få kofferten uten disse karakteristikkene.

Peli™ Air Case er designet for å vare, og kommer derfor med livstidsgaranti!


Peli™ Air Case er godkjent gjennom disse testene:

  • Sluppet fra 1,8 m ned på solid flate, med innhold. Alle sider er testet.
  • Vanntett i 30 minutter ned til 1 m (IPX7).
  • Hjulene er kvalitetssikret med tyngde, i 1 km med hastighet på 8 km/t.
  • 12,7 kg spiss av stål sluppet fra 1 m på samtlige sider av koffertene.
  • Holdbar i temperaturer mellom -51°C til 71°

Peli™ Storm Case

Peli™ Storm Case er utviklet for lettere transport, og er derfor utstyrt med noe tynnere vegger som gir lavere vekt. Dette går likevel ikke ut over kvaliteten, da kofferten er tilnærmet like slitesterk og solid som Peli™ Case. I tillegg kommer utstyrs-kofferten med fjærede trykknapper. Leveres med livstidsgaranti.

Peli™-Hardigg Rack Kasser

Peli™-Hardiggs innovative og banebrytende løsning for transport av høy-verdi utstyr, slik som elektronikk, gir garantert beskyttelse – uansett vær!

  • Lett å bære, støvtett, vanntett og varme- og kjemikaliebeskyttet
  • Solid, rotasjons-støpt ytre beskyttelse tåler gjentatte trykk, sjokk og vibrasjon

Møter universale ANSI/EIA-310-C standarder

Peli™-Hardigg Transportkasser

Peli™-Hardigg er innovasjon på sitt beste, med kvalitet i overklasse. Kassene er tilgjengelige på bestilling, men utvalgte modeller finnes også på lager i Norge og Europa!

Peli™ Lykter

Peli™ har også lykter i sortimentet sitt. De amerikansk-produserte lyktene er produkter av høy kvalitet som er designet for å vare livet ut. Alle lyktene kommer med livstidsgaranti!

Hvilken lykt passer for meg?

Det skjer stadig nye utviklinger når det kommer til LED-lys, men det kan være greit å tenke på at høy lumen-styrke ikke alltid tilsvarer best kvalitet. Hvilken lykt som passer best for deg avhenger også av bruksområde og preferanser! Som en generell regel, brukes lumen for å beskrive mengden av lys som blir sluppet ut. Det betyr at lumen ikke har noen sammenheng med hvordan lyset oppfører seg; inkludert retning, lengde og bredde på lysstrålen. Det er også verdt å tenke på at den faktiske lumen-styrken kan variere fra produsent til produsent, selv om like verdier er oppgitt.

De siste årene har det kommet en generell forståelse og standard for hvordan tekniske spesifikasjoner skal måles for lykter; ANSI FL-1. Umiddelbart etter at lykten har blitt antent, vil lumen-styrken for LED-lys minske. Derfor er det – etter ANSI FL1-standarden – mer hensiktsmessig å måle en gjennomsnittlig verdi av lumen i løpet av de første to minuttene lyset er på. Produsenter som ikke følger ANSI FL1-standarden vil dermed ofte oppgi høyere verdier. Dette gjelder også når produsentene oppgir den totale tiden av lys per batteri. Vær oppmerksom på disse tingene når du går til innkjøp av en ny lykt!

Alle Peli™ lykter følger ANSI FL1-standarden.

Alle Peli™ modeller blir solgt via vårt lager.

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

Kontakt våre selgere

Espen Osmundsen
Salg stiger, stillas, transportkasser, flaggstenger, trapper og rekkverk
JONE HOPE LARSEN
Salg stiger, stillas, transportkasser, flaggstenger, trapper og rekkverk

For tilbud og gratis befaring. Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.