Transportkasser

– Robuste transportkasser med stor styrke og lav vekt.

Aluminiumskasser

Kasser i 1 mm godstykkelse av hard alu.legering med forsterkningsprofiler og falsede hjørner. Kassene har stablehjørner i aluminium, kraftige fjærbelastede håndtak og solide haspelåser tilpasset: hengelås, plombering eller sylinderlås. Kraftige hengsler og stropper i lokk.
24 forskjellige kasser lagerføres i store antall.

Peli Case utstyrskofferter av plast

Kofferter av plast som er ekstremt robuste, vanntette, støvtette og med livstidsgaranti. Stort lager og utvalg, også Peli Hardigg og Peli Storm. Vi leverer også alt av Peli lykter, noen modeller er lagerført hos oss.

MAX kofferter

Kofferter av god kvalitet med mange størrelser og varianter. Kan for mange være et rimeligere alternativ til Pelicase.

VI LEVERER TRANSPORTKASSER, PELI CASE UTSTYRSKOFFERTER OG ALUMINUMSPALLER I HELE LANDET. TA KONTAKT FOR PRISER.

19’’ Rack Kasser

Vi leverer et bredt spekter av kasser til 19’’ rack system. Kasser av Aluminium, plast eller vannfast finer med og uten innvendig demping og til helt vann og støvtette løsninger.

Aluminium paller

Kraftige helsveisede paller av aluminium i 10 forskjellige standard størrelser og flere av disse lagerføres. Pallene leveres løst, festet under kassene og leveres med forskjellig ekstrautstyr som f.eks. antisklibelegg, dørkplategulv, D-fendere, pallekarmer av aluminium.

Spesialkasser og utstyr

Spesialkasser kan også leveres og lages etter mål i både aluminium, stål, finér eller plast. Dette er transportkasser av høy kvalitet og fin finish og hva vi kan levere her kan overlates til fantasien.

Innredning

Vi tilpasser og skjærer ut til utstyr i kasser. Flere typer skum-material, innvendige vegger, vugger o.l. Skumplater leveres i flere tykkelser, farger og kvaliteter. Skjæring og fresing.

For tilbud. Ta kontakt!