Utvendige Persienner Med Solcellepaneler

-Vi introduserer verdens første energiproduserende solskjerming!

VI INTRODUSERER VERDENS FØRSTE ENERGIPRODUSERENDE SOLSKJERMING!

Solskjermingsgruppen er stolte av å ha agenturet for SolarGaps i Norge. SolarGaps er verdens første fornybare energiproduserende persienne som bruker solcellepaneler for å generere strøm til drift av din leilighet, hus eller kontor. Dette er et miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ til solskjerming, som både ser fint ut og genererer strøm. Vi er importør av dette innovative og miljøvennlige produktet.

MILJØVENNLIG SOLSKJERMING

De utvendige persiennene er utstyrt med en smartfunksjon som automatisk sporer solen og skjermer for solstråling, samtidig som persiennene genererer solenergi. Du kan selv styre persiennene via app som kan lastes ned til både iOS og android. Solcellepanelene er dekket av et støvbeskyttet deksel som gjør at selve solcellene er nærmest usynlig på fasaden. De utvendige persiennene er i tillegg vanntette slik at en regnskur ikke er noe problem. Solargaps er et fantastisk alternativ til de som ønsker å være miljøvennlige, i tillegg til å spare penger. Det er ikke alle som har mulighet til å installere solcellepaneler på taket, så hvorfor ikke på fasaden?

BAKGRUNNSHISTORIEN

Ideen om å kombinere solcellepaneler og motoriserte persienner ble født da SolarGaps grunnleggeren, Yevgen Erik, var ansvarlig for å bygge miljøvennlige hus og installere persienner i kontorbygg. Han studerte hvordan solsikke blomsten følger solen for å ta opp mest mulig sollys, som igjen førte til forskning av hvordan man kunne overføre disse egenskapene over persienner til bygninger.

Resultatet ble Solargaps – verdens første utvendige persienner med solcellepaneler.

AUTOMATISK SPORING

Persiennene med solcellepaneler sporer automatisk solen hele dagen, og justerer posisjonen for å generere høyest mulig solenergi. På grunn av denne sporingen vil du også ha optimal skygge hele dagen lang, og redusere kostnader helt opp til 30% relatert til nedkjøling av bygninger og hus.

ENERGI

Solcellepanelene på persiennene kan redusere din strømregning betraktelig. Solpanelene genererer rundt 100 W grønn energi per m2 persienner hver time, samtidig som de effektivt holder varmen ute og reduserer behovet for kjøling av bygget. Energien som produseres kan lagres på batterier eller føres direkte tilbake til strømnettet.

SMART STYRING

SolarGaps kan kontrolleres via en app på smartelefon eller tablet, via en fjernkontroll eller Google Home. Via appen eller i nettleseren kan du følge med på hvor mye strøm du har generert, slik kan du enkelt følge med på hvor mye energi du har spart. Du kan også selv bestemme om du vil ha de utvendige persiennene oppe eller nede, eventuelt sette tidspunkter for aktivering. Du kan konfigurere SolarGaps for å matche din egen tidsplan og behov. For eksempel kan du sette på tidspunkter som persiennene skal åpne eller lukke seg automatisk, og dermed bruke de som en vekkerklokke om morgenen.

MILJØVENNLIG

Ved å bruke solenergi produserer du din egen strøm helt uten CO2 utslipp. Hver enkelt lamell har solcellepaneler og settes i en optimalisert vinkel for å få mest mulig sollys. Bruk av miljøvennlige teknologi i firmaer og virksomheter skaper en positiv merkevare og gir tilgang til LEED/BREAM-kreditter. Du kan forme din miljøvennlige profil og støtte klimabeskyttelse – samtidig som du faktisk sparer penger på strøm!

For tilbud og gratis befaring. Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.