Skyline Eksklusive Utemøbler

- Et av verdens mest eksklusive merkenavn innen møbeldesign!

Skyline Design er et av verdens mest eksklusive merkenavn innen møbeldesign!

Fantastisk møbel til ute eller inne bruk. Vi kan også skaffe forskjellige skulpturer og lamper.

Skyline Designs allværsmøbler er utelukkende flettet med verdens beste utvalg av syntetisk rotting; Ecoline, Rehau og Viro, og kan derfor vise til følgende vesentlige og uslåelige egenskaper.

 

Temperaturbestandig:

Tåler praktisk talt alle aktuelle temperaturer og litt til – Skyline Design møbler tåler imponerende nok temperaturer fra -70 til +80 grader celsius. Med ett unikt design og produsert for også å tåle regn, snø, frost, høy luftfuktighet og intenst solskinn står møblene seg like godt hvor som helst i verden og har derfor også en usedvanlig lang levetid.
De er i tillegg klorin og salt-resistent, og passer dermed perfekt ved bassenget, i spabadet eller på stranden. Solkremer og lignende er overaskende nok heller ikke ett problem.

 

Høy kvalitet:

Aluminiums rammene som brukes er produsert med 100% høykvalitets aluminiumslegering, forsterkede skøyter, og med forsterkende støttestrukturer på innerveggene. For å sikre langvarig holdbarhet og styrke er skøytene håndsveiset og håndslipt. Alle rammer er behandlet med en trinnvis multinivå profesjonell pulverlakkeringsprosess som sørger for forlenget motstandsdyktighet mot alle typer slitasje og korrosjon. Skyline Designs allværsmøbler er utelukkende flettet med verdens beste utvalg av syntetisk rotting; Ecoline, Rehau og Viro, og kan derfor vise til følgende vesentlige og uslåelige egenskaper: 

– UV-resistent.

– Fargebestandig.

– Kjemikalieresistent.

 

Komplett værbeskyttelse:

Patenterte tekstiler fra Sunbrella, verdens ledende produsent av høykvalitets tekstiler til utemøbler. Laget av 100% blanding av bleket Acryl; Dette betyr at tekstilene aldri vil tape farge, de puster, er mugg og insekt-resistente og vaskbare. Den viktigste fordelen med Sunbrellas produkter er at ikke bare er de vannavstøtende, men også værbestandige.

De har også ett eksepsjonelt stort utvalg av farger og mønster som passer til de fleste designer og lokaliteter.

Miljøvennlig:

100% gjenvinnbart aluminium og polyetylen som er fullstendig uten giftstoffer og skader dermed verken natur eller mennesker. Ingen giftstoffer blir heller ikke til ved en eventuell brenning av materialene. Natur, helse og miljø er noe vi legger stor vekt på når vi velger leverandører.

 

Lav vekt:

Skyline møbler har en veldig lav egenvekt, transport og ommøblering er dermed alltid enkelt og praktisk, spesielt for hoteller med store uteområder, hager, strender som ryddes hver kveld og lignende. Med disse produktene har du fordeler stort sett uansett hvor det er snakk om.

Så godt som vedlikeholdsfritt:

En sjelden gang vil produktene trenge en vask, men dette er en meget lettvint affære. Nå er det slutt på tidkrevende og kostbart vedlikehold, her sparer du tid og penger år etter år.

 

 

For tilbud eller bestilling. Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.