Persienner

Røft, robust og enkelt og er utprøvd over lang tid.

Utvendige persienner gir deg muligheten til å velge hvor mye sollys du vil slippe inn. De beskytter også møblene dine mot bleking – et godt valg når du vil ha full kontroll. Utvendige persienner er en fleksibel og praktisk løsning for solskjerming. Muligheten til å vinkle lamellene hjelper mot den lave vintersolen som bleker møblene og blender øynene. Vinklingen gir også mulighet for å regulere lyset slik du selv ønsker.

Persienner skjermer effektivt mot solens varme og gir et mer kjølig innemiljø i sommermånedene. Mer enn 90 prosent av solens varme stenges ute med utvendige persienner. Leveres i mange forskjellige varianter med lamellbredder fra 50 – 150 mm, forsterkede lameller, mørkleggende lameller, Stormpersienne som tåler opp til 25 m/s vind og et stort fargeutvalg. Vi leverer også persienner til skråvinduer.

Utvendige persienner med solcellepanel

Vi introduserer verdens første energiproduserende solskjerming!

Solskjermingsgruppen er stolte av å ha agenturet for SolarGaps i Norge. SolarGaps er verdens første fornybare energiproduserende persienne som bruker solcellepaneler for å generere strøm til drift av din leilighet, hus eller kontor. Dette er et miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ til solskjerming, som både ser fint ut og genererer strøm. Vi er importør av dette innovative og miljøvennlige produktet. Du kan selv styre persiennene via app. 

For tilbud og gratis befaring. Ta kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.