Kvalitetsprodukter
til de fleste formål

For befaring og informasjon

Stiger

Vi har distriktets største utvalg og lager av godkjente aluminiumsstiger og har blant annet skyvestiger, enkelstiger, kombistiger, arbeidsbukker, gardintrapper, brannstiger, takstiger og veggstiger av meget god kvalitet.

Stillas

Vi har et stort utvalg av godkjente stillas og har gode løsninger som inkluderer både klappstillas, rullestillas og fasadestillas.

Transportkasser

Vi har distriktets største utvalg på aluminiumskasser, paller av aluminium, Peli™ Case og MAX plastkofferter. Alle våre kasser er robuste med stor styrke og lav vekt. Peli™ Case er anerkjent som verdens sterkeste utstyrskofferter, og er vanntette, uknuselige, støvtette, støtdempende og tåler ekstrem kulde. Vi leverer også spesialkasser og andre produkter etter ønske og innredninger i flere typer skummaterialer, vugger o.l.

Aluminiumspaller og pallekarmer

Kraftige helsveisede paller av aluminium i 10 forskjellige standard størrelser og flere av disse lagerføres. Pallene leveres løst eller festet under aluminiumskassene. Kan også leveres med forskjellig ekstrautstyr som f.eks. antisklibelegg, dørkplategulv, D-fendere, pallekarmer av aluminium.

Peli™

Kofferter av plast som er ekstremt robuste, vanntette, støvtette og med livstidsgaranti. Stort lager og utvalg av både Peli™ Case, Peli™ Air Case, Peli-Hardigg™ og Peli Storm Case™. Vi leverer også alt av Peli™ lykter, alle modeller blir solgt via vårt lager.

Alle varemerker er registrerte og/eller uregistrerte varemerker for Peli Products, S.L.U., dets tilknyttede selskaper eller datterselskaper.

Flaggstenger

Vi leverer alt innen flagg, vimpler og profileringsprodukter i tekstil fra norske leverandører med solide tradisjoner og alle typer flaggstenger i alle tilgjengelige materialer og lengder. Vi har levert flaggstenger i 50 år, har lang erfaring og gir gode råd om type, høyde og plassering, og kommer gjerne på befaring hvis det er ønskelig. Vi utfører også service oppdrag på flaggstenger og har stort delelager.

Annet

Vi leverer en rekke forskjellige produkter som du trenger: trapper og rekkverk, lasteramper, sykkelstativ og sykkelskur, lykter og Knipex verktøy, fallsikring, traller, spesialprodukter til Brannvesen, produkter til Tog / Last / Buss – Fly / Luftfart og Industri, og mer.
Traller

Tralle for pusteluftflasker

Tralle med 24 holdere for pusteluftflasker med maks 700 mm flaskelengde og maks Ø170 mm. Stabil og slitesterk konstruksjon laget av sterke aluminiumsprofiler. To svingbare

Les mer »
Transportkasser

Stor leveranse av aluminiumskasser

Fullastet lastebil med aluminiumskasser og aluminiumspaller klar for levering til kunde. Veldig kjekt! Trenger du transportkasser eller paller? Vi har alt av kasser og aluminiumspaller

Les mer »