Go to Top

Plissègardiner

Warema

For mer info om Warema plissègardin trykk her

WAREMA Plisségardin er effektiv beskytter mot solen og sørger for passe dosering av og et behagelig lys. Plissè sørger for et behagelig klima i rommet, og skjermer i tillegg for nysgjerrige blikk utenfra.

Plissègardiner leveres i et stort utvalg ulike farger, mønstre og stoff-kvaliteter. Plissègardinene finnes også i mange ulike spesialutgaver, slik at de passer nesten alle vinduer. Selv kupler, trapeser, tre og flerkantede vinduer og runde flater kan trekkes lett for.
Overflater

WAREMA plissègardiner leveres med fire populære standard farger, og over et utvalg av 150 attraktive spesialfarger ihht. RAL. Fargen på plastdelene avhenger av valgt overflatefarge – grå, hvit eller sort.

C – 2 Natureloksert/grå, C-2 messing eloksert / sort. C – 34 mørkebrun eloksert / sort, Ral 9016 pulverbelagt / hvit.

Vema

For mer info om Vema plissègardin trykk her

Plisse og Duette® er det produktet som øker mest i salg blant våre produkter. Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt !

Plisse består av et enkelt lag med stoff, men finnes i mange farger, mønstre og tekstiler.  Mange får “effekter” ved at lyset skinner gjennom tekstilen og fremever teksturer eller farger og mønstre. Mulighetene er mange.

Duette® er satt sammen av 2 lag med stoff. Her er det mest ensfargede tekstiler uten mønster, med unntak av at noen finnes med hvit bakside. Stoffene finnes som semi-transparante til mørkleggende. Enkelte har meget god varmereflekterende egenskaper. Finnes som 20mm og enkelte også som 32 mm bredde hos oss.

Det som gjør plisse og duette så populært i tillegg til de mange tekstilene å velge blandt, er alle funskjonene man kan få.