Go to Top

Markiser

For mer info om Warema terrassemarkiser klikk her

Terrassemarkiser er en fellesbetegnelse på markiser som står som selvbærende tak ut fra fasaden. De har som regel «knekkarmer» med fjærer som folder seg sammen under duken.

Solskjermingsgruppen har markedets bredeste utvalg i terrassemarkiser. Vi har alt fra de enkleste modellene til de kraftige utgavene med 510 cm armer. Vi leverer terrassemarkiser innebygget i kassetter og modeller med teleskop eller kryssarmer der utfallet er større enn bredden på markisene.

Warema vindusmarkise:

For mer info om Warema vindusmarkiser klikk her

Vindusmarkiser leveres med konstruksjon i ekstrudert aluminium. Innebygget i armene ligger det en kraftig fjær som sørger for at duken er stram til enhver tid. Vindusmarkiser leveres med separat avtakbar kappe. Kappen kan være bølget (std.), rett eller lages etter egne spesifikasjoner.

Bruksområde

Vindusmarkiser kan tilpasses de fleste vinduer. Vi har modeller som passer til alt fra eneboliger og rekkehus til leiligheter og næringsbygg.

 

 

 

Vi tilbyr markedets bredeste utvalg av markiser. Vi har markiser for alle formål. Felles for vårt markiseprogram er at alle deler leveres i rustfri utførelse.

Markiser er en fellesbetegnelse for duk som spennes opp på en form for ramme.