Go to Top

Lamellgardiner

Warema

For mer info om Warema lamellgardin trykk her

WAREMA lamellgardiner sørger for et behagelig klima, komfortabel atmosfære eller – på kontoret – arbeid uten blending ved bildeskjerm. Den doserer lys, forhindrer nysgjerrige blikk utenfra og beskytter mot uønsket oppvarming av rom.

WAREMA lamellgardiner gir et fantastisk lys -og fargespill. De understreker arkitektoniske linjeføringer og fremhever rommets karakter.

Lysreguleringen er enkel og nøyaktig – du bestemmer selv hvor mye av dagslyset du vil ha inn.

Lamellene i bredde 127 mm og 89 mm kan dreies trinnløst 180o og også kjøres til siden. Toppskinnens farge kan velges ut fra RAL-fargepalett.

Lamellene er utstyrt med tyngdeplater i bunnen samt avstandskjeder nede, for en stabilisering av vertikal og parallell stilling av lamellene.

Vema

For mer info om Vema lamellgardin trykk her

Lamellgardiner – elegant, stilrent og enkelt

Lamellgardiner representerer noe det siste innen solskjerming og interiørarkitektur. Gardinene er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger og -størrelser. Ved hjelp av en line justerer du lamellens vinkel, og med et lett drag i en snor trekker du gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen.

Det er mulig å kombinere flere farger i samme lamellgardin, og lamellene kan lett byttes ut for å tilpasses nye fargerkombinasjoner i ditt interiør.