Go to Top

PeliCase – en transportkasse som er vanntett og uknuselig

PeliCase transportkasser er resultat av mer enn 30 års utviklingsarbeid.

Produsenten informerer om at de er uknuselige, vanntette, støtdempende, og at de kan leveres med skuminnlegg for egen tilpasning slik at innholdet ligger 100 % beskyttet.

PeliCase finnes i flere enn 40 ulike modeller og leveres med livstidsgaranti. I løpet av de siste årene er det komme en rekke nye PeliCase-modeller, der Peli beveger seg stadig mer over i et nytt og spennende bruksområde: store transportkasser.

Store mengder kostbart og ømfintlig utstyr transporteres i dag rundt i pappesker eller aluminium- og trekasser, som ikke gir utstyret nok beskyttelse og gir eierne store vedlikeholdskostnader.

PeliCase utstyrskofferter verken bulker, sprekker eller påvirkes av fuktighet, samtidig som skuminnlegg og støtdempende konstruksjon gir unik beskyttelse av utstyret.

PeliCase 1730, som har innvendig mål på 864 x 610 x 318 mm, er en av de nye og spennende større transportkassene og er spesielt designet for 30” flatskjermer, to harddisk tower i full størrelse, fem stk. våpen (type MP5 o.l. og 19” servere.

Ref: Nyteknikk.no